Ziggi Zipper Hoodie

En iskold sen lørdag eftermiddag ved Lundby Bakker.

 

Her har været stille, meget stille – længe. Nu sker der noget – langt om længe.

Helt tilbage i slutningen af oktober kaldte Christina Albeck endnu engang på testere denne gang til en meget anvendelig Hoodie med lynlås mest til mænd, men bestemt anvendelig til hele familien. I køen til min symaskine har jeg stof liggende til en cardigan til mig selv 🙂

Ziggi Zipper Hoodie er tidsløs sweatshirt med hætte, alsidig og komfortabel. Jakken er designet med lynlås og kængurulomme. Mønstret inkluderer også en model uden ærmer. Modellen er til begge køn, kan bruges ned til str 12 år (str. 2xs-3xl model højde 165-185 cm)

Modellen er enkel og nem, den kræver, at du kan sy en lynlås i og være nøjagtig, når du syr.

Noget, der ikke er for meget af, er mønstre til mænd. Det er forsvindende lidt, hvor meget der findes. Så jeg tog i mod udfordringen, og spurgte min 17 årige meget retorisk om, han ikke manglede en hoodie med lynlås. Nu er han velopdragen (for det meste), så svaret var ja.

Stofvalget endte hos MeterMeter, Pia Jensen har den skønneste økologiske isoli 175 cm bred til 210,- pr meter. Den fåes i flg. farver:

  • Air (lyseblå)
  • Grape Wine (Violet)
  • Sycamore Green (Grøn)
  • Chili (rød)
  • Sort
  • Navy (Blå)
  • Vintage petrol (meleret grå/hvid)
  • Vintage anthrasite (mørkere end Vintage Petrol)
  • Mørkgrå meleret

Mads valgte det sorte stof. Klassisk og enkel.

Opsyningen af Hoodie’en kræver lidt mere end et begynderniveau, du skal kunne sy en lynlås i. Her kan selv garvede og trænede syersker fejle. Note til mig selv vær opmærksom på, hvordan ribben drejer, når lynlåsen syes i :). Syningen lettest også en del af de tekniske tegninger i sybeskrivelsen. Om jeg vil sy den igen, ja, og denne gang er jeg opmærksom på ribben 🙂

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.