Bram Raglan T-shirt

Man tager et af Christina Albecks skønne mønstre, en frysende syttenårig, en rest sort uldjersey og en kvadrat af et stykke imiteret skind og så får man endnu et af Wardrobe be me‘s nye mønstre. Endnu en gang kaldte Christina efter testere, og denne gang blev jeg færdig til tiden :D. Da specielt når det er en model til mænd. Der mangler virkelig gode mønstre til voksne mænd i syverdenen. Så kære designere: Sæt igang. – Christina Albeck er i gang allerede og har en fin kollektion af herremønstre. Jeg ved, hvad jeg (og min søn) har på ønskelisten, og det kan jo være, at det kommer. 🙂

Modellen er med raglanærmer, og mønsteret indeholder tre ærmelængder og lige eller buet oplægning. Samt en forlomme. Jeg er blevet helt vild med at udskrive mønstre på printeren og rode rundt på gulvet, mens jeg klipper og klistrer. Det virker nærmest afstressende på mig. Oven i købet kan du på Wardrobe by me’s mønstre skrive den størrelse ud, som du ønsker, samle og klippe direkte ud. Så undgås alle de ekstra streger.

Bram Raglan T-shirt fås str 2xs-3xl, og passer til 165 cm – 185 cm. Min søn er en str. M og ca 172 cm høj. Han var mere end tilfreds, og er allerede begyndt at komme med ønsker om, hvordan de næste t-shirts skal se ud. Da modellen er hurtig at sy op, præcisionen er i påsyningen af lommen. Hvor Mads påpegede, at det muligvis er, fordi han er tømrerlærling, at han kunne se, at der var et sting mere på den ene side af lommen.

Til og med i morgen kan mønsteret købes til $7 i stedet $10.

En smart detalje

Lattermild i frost