Mirri wrap dress

Når selv min 12 årige datter kan godkende min kjole, så er det en vinder. 🙂

_R7B0056_R7B0060Jeg har syet en kjole i Mirri Wrap dress endnu en gang fra Wardrobe by Me. Christinas PDF mønstre er helt klart mønstre efter mit hoved. Igen de enkelte og nemme beskrivelser med enkle og forståelige billeder. På engelsk, ja. – Men igen et helt forståeligt engelsk.

Katten Peter er en fast del af husstanden og lidt af en fotobomber.

 

 

 

 

 

 

 

_R7B0062_R7B0050Modellen er superklædelig, læg under brystet og glat nederdel. Opsyet i en str. 40/size 10. Ved nærmere eftersyn så skal jeg lige give kjolen, lidt mere i taljen. Men den skal da helt klart bruges til en af mine festkjoler (i et andet stof) her i efteråret.

Kjolen minder lidt om en 40’er model. Den er hurtigt syet op. Vær lige omhyggelig ved læggene, men ellers tager den ikke mange timer.

(Katten Bent er til gengæld ikke den store fan af at blive løftet på)

Katten Keld skal man til gengæld ikke løfte på 😀

Min kæreste har brugt det samme kamera og den samme blitz som i sidste indlæg 🙂